Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Hayvanseverlerden Başkan Saka'ya teşekkür

Hayvanseverlerden Başkan Saka

Edremit Kıyı Ege-Marmara Sokak Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Hamdi Kavak, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka'yı ziyaret ederek sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

Edremit Kıyı Ege-Marmara Sokak Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği Başkanı Hamdi Kavak, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı ziyaret ederek sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları nedeniyle teşekkür plaketi verdi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’yı makamında ziyaret eden Kavak, sokak hayvanlarına yönelik olarak yürüttüğü çalışmalar nedeniyle Saka’ya teşekkür etti.
Başkan Saka’ya teşekkür plaketi veren Dernek Başkanı Kavak, “Sokak hayvanları ülkemizin birçok kentinde bir sorun gibi algılanıyor. Ancak sokakta yaşayan dostlarımızı yaşamımızın birer parçası olarak görmeliyiz. Bu anlamda sokak hayvanlarının aşılama, kısırlaştırma ve tedavileri için çalışmalar yürüten Belediye Başkanımız Kamil Saka’ya derneğimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.
Dernek Başkanı Hamdi Kavak’a teşekkür eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit Belediyesi olarak bir otobüsü mobil kısırlaştırma merkezi haline getirerek hizmete soktuklarını söyledi.
Veterinerlik birimi tarafından sokak hayvanlarına yönelik kısırlaştırma, aşılama ve her türlü tedavi işlemlerinin düzenli olarak devam ettiğine değinen Saka, “Ayrıca Çıkrıkçı Mahallesi’nde Sokak hayvanlarının tedavilerinin yapılabileceği müşahede ve kontrol alanını da yakında hizmete açacağız. Bunun yanında Büyükşehir Belediyesi tarafından planlanan Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’nin faaliyete geçmesi ile sokakta yaşamak durumunda kalan dostlarımız için kalıcı bir çözüme ulaşmış olacağız.” diye konuştu.



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı